Bitrix24.CRM vă ajută să măriți vânzărileUȘOR DE UTILIZAT

Sistemul este intuitiv. Managerii nu au nevoie de mult timp pentru a se obișnui cu funcționalitatea acestuia.

UȘOR ȘI CONVENABIL

Managerii nu vor uita de niciun client iar tranzacțiile nu vor rămâne neanalizate. Astfel, volumul vânzărilor va crește semnificativ. Conform experienței noastre, creșterea medie este de peste 30% .

POSIBILITĂȚILE INTEGRĂRII

Putem conecta CRM-ul cu toate site-urile, canalele de comunicare și rețelele de socializare. În linii generale, putem conecta aproape orice proces de afaceri.

SARCINILE ȘI PROIECTELE SPORESC EFICACITATEA LUCRULUI ÎN ECHIPĂ

Doar setați sarcinile. Ușor și rapid, printr-un singur click, setați sarcinile pentru dvs. si pentru subordonații dvs. Bitrix24 vă va expedia o notificare în chat, reamintindu-vă despre termenii limită.

INTERCONECTEAZĂ TOATE CANALELE DE COMUNICARE

Sistemul este integrat cu poșta electronică, telefonie, rețelele de socializare și messenger-urile. Direct din cartela fiecărui client puteți expedia SMS-uri și să faceți apeluri, acestea înregistrându-se în mod automat.

EMAIL

Folosind Integrarea CRM, toate apelurile și email-urile primite de la clienți se expediază direct în CRM, astfel nu veți omite nicio notificare.

TELEFONIE IP

Datorită Integrării noastre, putem implementa aproape orice arhitectură de intrare sau de ieșire a apelurilor, prin intermediul telefoniei IP.

CRM MOBIL

Rămâneți conectat și gestionați vânzările din orice colț al lumii!