#KONTRAST.SMS

Mesajele SMS - cea mai rapidă sursă de informare pentru clienții dumneavoastră potențiali sau existenți. Abordarea se poate face către două direcții: către stabilizarea și informarea clienților existenți sau către atragerea de noi clienți.

0.30
mdl/SMS
  • Mesajele SMS sunt citite de către aproximativ 98% dintre destinatari.
  • SMS-marketingul devine opțiunea de publicitatea cu cea mai mare rată de deschidere.
  • Campaniile SMS sunt mai accesibile decât alte opțiuni de marketing.
  • Expediați SMS prin API, CRM sau 1C.

Mobile-friendly

Din ce în ce mai mulți utilizatori folosesc telefoanele mobile pentru a face cumpărături sau pentru a căuta servicii. SMS-marketingul este una dintre comorile ascunse printre strategiile de marketing digitale

Prestabilirea timpului

Campaniile SMS se realizează targetat, la ora și data prestabilită. Există posibilitatea transmiterii imediat înainte de începerea promoției oferită de compania ta. Spre exemplu, în dimineața zilei în care magazinul tău începe să ofere reduceri, poți informa întreaga bază de date de clienți.

Poate fi combinat și cu alte strategii de marketing

Pentru un impact mai mare, SMS-marketingul poate fi combinat și cu alte campanii publicitare. De exemplu, campaniile SMS pot atrage cât mai mulți clienți pe website sau pe un landing page - oferiți o reducere pentru cei care accesează linkul din SMS.

Expediere rapidă și Rezultat imediat

Practic, nu există timp de așteptare atunci când vine vorba de expedierea mesajelor SMS. Odată ce ați ați apăsat butonul de expediere, puteți fi sigur că clienții dumneavoastră vor primi imediat mesajul dumneavoastră. Peste 85% din destinatari citesc SMS-ul primit în primele 15 secunde.

Raportare detaliată

Aveți posibilitatea să urmăriți rapoartele de expediere, pentru fiecare campanie. Astfel, puteți vedea fiecare număr de telefon către care a fost expediat mesajul.

Nu trebuie sa fii specialist în marketing pentru a trimite o campanie.

A seta o campanie SMS este extrem de ușor, direct din sistemul CRM. Îți rămâne doar să selectezi clienții și mesajul potrivit. Destul de simplu, în comparație cu alte forme de promovare, care implică ajutorul mai multor persoane (design, PR, agenții etc.).

SMS.ROBOT

Modul pentru expedierea SMS-notificărilor, cu tarif unic

avantaje

Șablonizarea mesajelor.

Autocompletarea cu datele din cartela clientului și a tranzacției.

Expedierea automată a mesajelor, direct din pâlnia de vânzări(Digital Pipeline).

Expedierea rapidă a mesajelor direct din cartela clientului/tranzacției.

Utilizarea alias-ului (numelui expeditorului) : de exemplu denumirea companiei dumneavoastră.

Salvarea mesajelor expediate în cartela clientului sau a tranzacției.

Vă ajutăm să alegeți sistemul potrivit.